Hedendaagse appartementen met 2 of 3 slaapkamers.
De appartementen stralen hedendaagse woonkwaliteit en luxe uit.

Er is geopteerd voor een open leefruimte, gelinkt aan het terras. Ieder appartement heeft een eigen ruime berging, een grote badkamer en een afzonderlijk toilet.

In het gebouw zijn enkel appartementen met 2 of 3 slaapkamers.

Een appartement met een tuin?
De appartementen op de eerste verdieping beschikken over een tuin, grenzend aan het privé terras.

Een appartement, maar met een eigen voordeur.
De appartementen in het lage bouwvolume worden ontsloten via een galerij. Dit betekent dat iedere bewoner rechtstreeks tot aan zijn voordeur kan lopen. Hinderlijke geluiden van de lift of uit het trappenhuis verstoren de rust van de woningen niet.

Een parkeergarage op het
gelijkvloers.

De parkeergarage bevindt zich op het gelijkvloers. Er is dus geen nood aan een hellingbaan. In- en uitrijden is daardoor erg makkelijk. Er zijn in totaal 19 parkeerplaatsen, een fietsenberging en een ruimte voor de afvalcontainers. Vanuit de garage is er een rechtstreekse toegang tot de lift en het trappenhuis.

Aandacht voor uw privacy.
In het gebouw is er veel aandacht besteed aan de privacy voor de bewoners en gebruikers.

Zo zijn er in de tegenover elkaar liggende gevels van beide bouwvolumes slechts een beperkt aantal openingen.

De galerijen zijn gedeeltelijk losgewerkt van de gevels, zodanig dat men niet vlakbij de slaapkamerramen kan binnenkijken. Dit is niet alleen een voordeel voor de privacy maar verhoogt eveneens de natuurlijke lichtinval in de appartementen. Bovendien zijn deze slaapkamerramen voorzien van een openschuivend luik dat wel lichtinval maar geen inkijk toelaat.

“My two favourite things in life are libraries and bicycles. They both move people forward without wasting anything. The perfect day: riding a bike to the library.”

- Peter Golkin -